Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Dobrović potvrdio:

'Martina Dalić je predložila da se proda četvrtina HEP-a kako bi se od MOL-a kupile dionice Ine'

Dobrović Dalić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
06.01.2017.
u 17:44

- Taj je prijedlog došao iz HDZ-ovih redova, konkretno od potpredsjednice Dalić - kazao je ministar Dobrović.

Mostov ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović u intervju za emisiju Točka na tjedan televizije N1 kazao je da je ideja potpredsjednice Vlade Martine Dalić da se prodaja jedna četvrtina HEP-a na inicijalnoj javnoj ponudi kako bi se otkupile dionice Ine od mađarskog MOL-a. 

- Model je iznijet na radnim tijelima Vlade. To nije moja ideja kao resornog ministra, niti dolazim iz financijaških krugova, ja se razumijem u inženjersku struku - kazao je Dobrović prvo izbjegavši odgovor na pitanje tko je to predložio. 

Na konkretno pitanje, je li se toga sjetila potpredsjednica Vlade Martina Dalić, Dobrović je kazao: 'Recimo da je taj prijedlog došao iz HDZ-ovih redova, konkretno od potpredsjednice Dalić'.

>>Dalić upitala što znači 'moj slučaj' pa jasno poručila: Odlučno postupanje Vlade ugrožava neke interese

>>Martina Dalić odgovorila na pitanje hoće li Most blokirati prodaju četvrtine HEP-a za kupnju Ine

Komentara 65

AD
admin2
19:02 06.01.2017.

Drugarica Dalić u vrijeme Jace uhljebila muža u INU i sad uhljeb nagovara svoju drugaricu kako upropastiti i INU i HEP. strašno, i jedno i drugo odmah SMJENITI!

AD
admin2
19:05 06.01.2017.

SMJENA odmah druga i drugarice Dalić.

JK
ja-kan
18:52 06.01.2017.

Ako je to točno, Dalić je u takvom sukobu interesa da bi se ovim slučajem trebalo bavi ne Povjerenstvo za sukob interesa nego USKOK.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije