Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljna obraćanjem

Kosor: Borut Pahor je bio nepotrebno dramatičan i oštar

kosor
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
31.07.2015.
u 13:05

Nije izgovorio ni jednu riječ u vezi s time i pitam se kako bi bilo da je hrvatska strana radila ono što su oni učinili, kaže Kosor

Bivša premijerka Jadranka Kosor nije zadovoljna obraćanjem slovenskog predsjednika Boruta Pahora jer je bio nepotrebno dramatičan i oštar i nije se uopće dotaknuo problema koji Slovenija ima, a što su potvrdili svojim ostavkama i agentica i arbitar nakon što su na nezakonit način pokušavali utjecati na suce, javlja Tportal. Kosor, koja je i postigla dogovor o arbitraži sa Slovenijom dok je Pahor bio premijer i koja se zbog toga ovih dana našla na udaru žestokih kritika, poručuje da nitko više ne može ucjenjivati Hrvatsku i očekivati da ide razrovanim putem na kojem, s pravom, može očekivati i mine. Uvjerena je da je izlaz u traženju rješenja za razgraničenje pred Međunarodnim sudom pravde.

– Budući da je Borut Pahor sada u poziciji predsjednika Slovenije, razumljivo mi je da zbog unutarnjih političkih potreba ne spominje činjenicu da su upravo oni uzrok propasti arbitraže, ali to je velik problem. Nije izgovorio ni jednu riječ u vezi s time i pitam se kako bi bilo da je hrvatska strana radila ono što su oni učinili. Sigurna sam da bi bio vrlo oštar jer ga kao takvog i poznajem – ističe Jadranka Kosor.

>> 'Opet smo na raskrižju. Ali sada dobro poznajemo oba puta. Dakle, koji ćemo izabrati?'

>> Amerika uz Hrvatsku: Dogovorite se kako dalje. Arbitraža nije jedino rješenje

>> Arbitražni sud želi saslušati obje strane. Slovenski mediji tvrde da je izborom novog suca Hrvatskoj zadan šah-mat

Komentara 16

DZ
DINAMO-ZG
13:23 31.07.2015.

Skojevko-partizanko, da mu tada nisi dala (za pravo o arbitraži) do svega ovoga nebi ni došlo! Zato ti je bolje da se poklopiš i šutiš. Lijep pozdrav svima koji vole Hrvatsku!

R1
R1971D
13:36 31.07.2015.

Što se Jaco ljutiš na Slovenca, takvi su ti svi muškarci, iskoriste te pa ostave...

AM
ameris
13:41 31.07.2015.

G.Pahor je radio jednu od većih manikenskih rola...gđa. Kosor ošamućena povijesnom slučajnošću..svoju outseidersku lukavost,oboje uvjereni u naivnost drugog,potpisuju Ugovor za koji su znali da se neće nikada realizirati.No,oni su prošli svoju političku ekstazu,što će biti dalje...za to će trebati puno vode proteći Savom.Danas oboje peru ruke..s pravom..nisu ni tada a ni sada bili oni koji odlučuju.Jedino je gđa.Kosor bila spremna na takvu hipoteku zbog čega ju g.Sanader imenuje premijerkom.Žena s mudima i ništa više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije