Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićenje Bandića

Reakcije s Twittera - 'Klapa Remetinec: Mahuna je neobrana'

Bandić prije uhićenja brao mahune
Foto: Facebook
19.10.2014.
u 21:59

Komentiralo se i kako je večeras gužva na graničnim prijelazima te da umjesto 8. svibnja kao novi datum oslobođenja Grada Zagreba treba slaviti 19. listopada.

Twitter i Facebook preplavili su komentari nakon vijesti o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića te predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića i predsjednika Uprave CIOS-a Petra Pripuza.

- Kakva gužva pred #bandic ulazom! Susjedi se okupili. Vidim boce pjenušca - jedan je od brojnih komentara s Twittera.

Komentiralo se i kako je večeras gužva na graničnim prijelazima te da umjesto 8. svibnja kao novi datum oslobođenja Grada Zagreba treba slaviti 19. listopada.

Podsjetimo, akcija koju su zajednički provodili policija i USKOK trajala je mjesecima, a uhićenja su počela u nedjelju prije podne. Posrijedi je, kažu naši izvori upućeni u istragu, čitav niz kaznenih djela - radi se o muljažama oko zapošljavanja, oko zbrinjavanja smeća, malverzacija sa zemljištem i čitav niz zlouporaba položaja i ovlasti.

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, privedeno 15-ak osoba

>> Kalinić: Bit će tu još žestoke borbe, prekrižili su ga i nakon izbora pa je pobijedio

>> Zbog čega su uhićeni Bandić i suradnici?

Komentara 15

DU
Deleted user
07:15 20.10.2014.

Ja koji sam rodjen i odrasto u ruralnom djelu Hrvatske,sam uvjek Zgrebcane,smatro najpametnijim ljudima u Hrvatskoj,medjutim kad sam vidijo ovih zadnjih 15-ak godina koga sve uzimaju za gradonacelnika,i jos neke ljude biraju,da im budu "uzori"poceo sam da nevjerujem u svoja uvjerenja,ali od veceras ponovo pocinjem vjerovati,da su Zagrebcani poceli da se"vracaju"mojim vjerovanjima,i ispravnost mog misljenja o njima Zagrebcanima.

Avatar Duran Duran
Duran Duran
22:17 19.10.2014.

Gorke su mahune u ovo doba godine.

BO
Bobby
09:49 20.10.2014.

kod nas sasvim normalno,većina političara su mafijaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije