Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sapunarovi navodi

Kalmeta: Laž je da je prljavi novac iz HAC-a išao za mene

Božidar Kalmeta
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.10.2014.
u 11:44

- Naslušao sam se ja laži protiv mene - rekao je zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta

Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra tvrdi da su Sapunarovi navodi koje je pročitao u medijima da je prljavi novac u Zadar iz HAC-a išao za njega dok je bio ministar, laž.

- Naslušao sam se ja laži protiv mene da to ne bi pas maslom pojeo. To su stari navodi koji se uvijek vade kada se želi skinuti pažnja s afera vlastodržaca i s pada njihove popularnosti - rekao je Kalmeta.

Na upit da li očekuje da će protiv njega biti podnesena optužnica Kalmeta je rekao: - Sve što sam vam imao za reći rekao sam.

>> 'HNS nije primio ni lipe, oni koji se spominju neka se brane'

Komentara 37

Avatar mihic
mihic
11:59 11.10.2014.

Kad ga vidim odmah mu vjerujem. oličenje hdz-a samo on i šeks su valjali i Sanaderu, kosorici i karamarku.

DU
Deleted user
12:21 11.10.2014.

kako je sanader ima fimi mediju tako si ti druže kalmeta ima hac.ovi sad imaju sve di su šoldi tj.kapilarno svi sve uzimaju čitaj kradu,niš novog na ovin prostorima.

GV
golub Vaso
13:22 11.10.2014.

Novi, obnovljeni hdz sa kaljmetom u prvim redovima, idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije