Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.11.2014. u 14:00

Stanković je bio u potpunoj defenzivi, pretvorio se u umilnog i plahog Bambija, dok je show potpuno preuzeo Klemm i gotovo bez ikakva Stankovićeva otpora uglavnom sipao demagogiju.

Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata i jedan od vođa braniteljskog prosvjeda, ovaj put nije došao na Hrvatsku televiziju u vojnoj odori, ali ga se Aleksandar Stanković, stekao sam dojam, svejedno preplašio. Malo sam razočaran jer sam se pripremio na ravnopravnu raspravu dvojice muškaraca s policijskim mentalitetom. Klemm je specijalac i zaštitarski poduzetnik, a Stanković je svoju novinarsku slavu uglavnom stekao emisijom “Nedjeljom u dva” u kojoj vrlo često postavlja jednosmjerna i kruta isljednička pitanja.

Stanković je bio u potpunoj defenzivi, pretvorio se u umilnog i plahog Bambija, dok je show potpuno preuzeo Klemm i gotovo bez ikakva Stankovićeva otpora uglavnom sipao demagogiju. Njegov sam nastup doživio kao školsko “izlaganje” političara koji se koristi braniteljima da bi došao do svoga cilja. Nije braniteljima najlošije u ovoj zemlji. Očekivao sam da će tu notornu činjenicu reći i istaknuti i utjecajni veteran Josip Klemm. Postoje deseci, pa može se reći i stotine tisuća “običnih” građana koji nemaju nikakvog posla i koji su na društvenoj margini. Ima logike zašto Klemm o tome ne govori, iako ne i opravdanja, ali zašto je na tome tako malo inzistirao Stanković? Pravolinijski Klemm čak je bio i duhovitiji od HTV-ove face.

Kako je krenulo, uplašio sam se da će na kraju Klemm “zapovjediti” Stankoviću da za kaznu napravi deset sklekova ili da kleči na kuruzi u nekom televizijskom kutku. Hvala Bogu, specijalac je bio milostiv.

MINUS

Dnevnik HTV-a. Ni nakon višeminutnog priloga o prekidu derbija između Dinama i Hajduka nije mi jasno što se dogodilo. Urednik i njegovi gosti trebali su biti malo jasniji.

PLUS

Press klub. Tri iskusna novinarska lisca raspravljala su o puštanju na slobodu ratnog zločinca Vojislava Šešelja. Uvijek je užitak slušati kompetentne kolege.

>> Klemm: Izgleda da vrijedi pravilo 'dobar branitelj je mrtav branitelj'

Komentara 108

MA
macoje
14:29 24.11.2014.

ovaj g. klemm je doista simpatican i dostojan jednog branitelja,ali tko je ovaj sa malo kose

DU
dukidudoje
14:37 24.11.2014.

sta je to jugosloven ! jel oni jos zive, gdje su bili dosad

MA
makotako
14:43 24.11.2014.

molim vas, jel to hrvatska televizija,ili neka televizija bivse yu,sva pitanja me pdsjecaju na bivsu yu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije