Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranka Kosor

'Zanimljiva mi je najava Šeksa, on se neće politike odreći dok diše'

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
11.02.2016.
u 09:18

Šeks je na pitanje hoće li sadašnji predsjednik stranke Tomislav Karamarko imati protukandidata rekao da to ovisi o uspjehu Vlade

Bivša premijerka Jadranka Kosor jutros je na televiziji N1 rekla da je Vladimir Šeks izjavom o unutarstranačkim izborima u HDZ-u zapravo najavio svoju kandidaturu. Šeks je, naime, u intervjuu za Večernji na pitanje hoće li sadašnji predsjednik stranke Tomislav Karamarko imati protukandidata rekao da to ovisi o uspjehu Vlade.

– Po mom mišljenju, izbori su se već trebali raspisati – sabor stranke bio je u svibnju 2012. godine. Ne znam što Šeks podrazumijeva pod tim što bi bio uspjeh u dva-tri mjeseca. Treba podsjetiti da je šef HDZ-a obećavao dvotrećinsku, pa apsolutnu većinu, pa da će sam formirati Vladu i da će biti premijer, što nije postao, jer nije imao dovoljno ruku. Premijer je nestranačka osoba, koja je imala samo tri sata za odluku. Zanimljiva mi je najava Šeksa. On je homo politicus, on se neće politike odreći dok diše. On na ovaj način najavljuje da će se kandidirati, a bilo bi to više nego zanimljivo – on je imao tu ambiciju, ali je uvijek puštao druge. Ja mislim da godine nisu bitne, ako imate volju, snagu, pamet i ideju, ako ste demokrat. Dobro je da pokuša sada, ja bih to voljela – rekla je Kosor.

>> Vlada s tolikim podjelama neće trajati dulje od godinu, dvije

Komentara 29

BE
berija
09:52 11.02.2016.

A vi, gospođo Kosor? Vi ste iizgubili sve izbore u kojima ste sudjelovali! Vi nekome nešto govorite?

ZS
zelko.srecec
09:55 11.02.2016.

Jos ces propjevati slavujko vrlo brzo imas dosta putra?

Avatar Frano1
Frano1
10:09 11.02.2016.

Jadrankica, zašto si se ti odrekla politike?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije