navigacija Hrvatska 3
TIPFELER ILI NE?

Jadranka Kosor na Twitteru održala lekciju Davoru Bernardiću

Bernardić nije odustajao u namjeri da objasni kako se radilo o tipfeleru, no niti Jadranka Kosor nije odustajala od svoje tvrdnje

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Kako bi došli do većeg broja ljudi, društvene mreže godinama su već jedan od glavnih alata komunikacije pomoću kojeg šalju svoje poruke ili kritiziraju svoje protivnike. Često se dogodi da su to jednosmjerne poruke koje im služe za promociju, a ponekad znaju i uživo prenositi ono što govore na nekom događaju ili na gostovanjima u nekim emisijama.

Tako je šef SDP-a Davor Bernardić gostovao u emisiji 'Oporbeni zarez' gdje je, između ostalog, govorio i o obrazovanju. Tako je na njegovom profilu osvanula izjava na koju je reagirala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

- Borit će mo se za kvalitetno obrazovanje, plaću od koje se može živjeti - objavljeno je na službenom Twitter profilu Davora Bernardića.

Očita pravopisna greška nije promakla Jadranki Kosor koja je odlučila ispraviti Bernardića i objasniti mu kako se piše 'ćemo'. Bernardić je pokušao biti šaljiv pa je odgovorio kako je 'tipfeler valjda svakome dozvoljen' na što mu je Kosor jednostavno poručila: 'To nije bio tipfeler'.

Bernardić nije odustajao u namjeri da objasni kako se radilo o tipfeleru, no niti Jadranka Kosor nije odustajala od svoje tvrdnje.

Provjerite kako je izgledala rasprava.

>> Bernardić: Dajte predsjednici da koordinira tri ministarstva, da imenuje ministre

>> Bernardić: Nitko u Hrvatskoj ne bi trebao raditi za manje od 3.000 kuna!

Anketa

Radi li se ovdje o tipfeleru?

Da

Ne

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (15 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

8
Registracija
 • fredi

  20.03.2017 u 17:14h

  Ah, kada bismo barem svi poveli računa o hrvatskom pravopisu i točnom izgovoru!
  21 95% 1
 • .kompa. .kompa.

  21.03.2017 u 06:11h

  ... pa to je najbolji dokaz da nam treba bolje obrazovanje ...
  3 100% 0
 • neurazumljiv

  21.03.2017 u 03:01h

  Kosor je radila na radiju dok se u medijima jos trebao znati hrvatski jezik.
  2 100% 0
 • k.h.9 k.h.9

  21.03.2017 u 16:54h

  Jadranka Kosor će mi ostati u sjećanju da je za vrijeme svog kratkotrajnog mandata kada je slučajno postala premijerka, srbijanskim iztražiteljima iz Beograda dozvolila da uđu u Vukovar i tamo ispituju Vesnu Bosanac i druge naše branitelje zbog ratnih zločina! Bila je to jedna od najvećih sramota u novijioj Hrvatskoj povijesti koja se nemože više ispraviti, za razliku od "će mo" ili "ćemo".
  0 0% 0
 • vjecnikrojf vjecnikrojf

  21.03.2017 u 09:14h

  Cestitam jednom i drugom.Zaista imaju vremena za gluposti,a bilo bi im bolje da (su) nesto cine za dobrobit drzave a ne da se kontroliraju kako je koji sta napisao.Djecja posla,a primaju veliku lovu.
  0 0% 0
 • BEASY BEASY

  21.03.2017 u 07:23h

  Vidi se da dečko nije dorasao ne samo funkciji koju obavlja u stranci (gdje ima suflera Rajka (vjevericu)Ostojića ) nego i u drugim područjima.SDP-se srozao na najniže grane od kada postoji i na tome mu čestitam.
  2 67% 1
Pregledaj sve komentare