navigacija Hrvatska 2
'funkcija destrukcije'

HRT odbacio optužbe: 'Karamarkove izjave su neutemeljene i netočne'

Karamarko je danas u Čilipima kazao novinarima da podržava izjave Ivana Kovačića iz Mosta da ravnatelj HRT-a mora odstupiti zbog niza afera.

HRT odbacio optužbe: 'Karamarkove izjave su neutemeljene i netočne'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Ravnatelj programa Hrvatske radiotelevizije (HRT) Saša Runjić odbacio je danas izjave prvog potpredsjednika Vlade i predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je HRT u funkciji jedne stranke i u funkciji destrukcije političke suradnje Mosta i HDZ-a.

Vodstvo HRT-a, rečeno je u Dnevniku HTV-a, smatra da je svaki neutemeljni napad na Hrvatsku radioteleviziju izravan udar na demokraciju.

"Izjave gospodina Karamarka su neutemeljene, netočne i paušalne. Ja ih odbacujem", izjavio je Runjić.

Ako gospodin Karamarko ili bilo tko drugi ima bilo kakve pritužbe na rad nas kao javnog neovisnog medija, postoji vrlo precizna procedura utvrđivanja je li tome tako, kazao je Runjić. Karamarko je danas u Čilipima kazao novinarima da podržava izjave Ivana Kovačića iz Mosta da ravnatelj HRT-a mora odstupiti zbog niza afera.

Nisam zadovoljan tim javnim servisom koji svi mi plaćamo. Gospodin Radman treba otići i ta struktura se mora početi ponašati profesionalno, objektivno, a ne navijački', rekao je danas Karamarko.

>> 'Tko je sljedeći, koji je to prag tolerancije da će nama opozicija kroz medije smjenjivati ministre'

Ocijeni:

1 2 3 4 5

1 (20 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

134
Registracija
 • drugPlenky drugPlenky

  13.02.2016 u 20:35h

  Karamarko je bio preblag HRT je Hrvatska sramota
  70 95% 4
 • mostobran

  13.02.2016 u 20:30h

  Saša valjda si svjestan da Radman mora otići a sa njim i svi oni koji su postavljeni na urednička mjesta kad je po direktivi Milanovića u jednom danu razrješeno četrdestdvoje urednika.
  68 93% 5
 • mrakomgluhijem mrakomgluhijem

  13.02.2016 u 20:32h

  Runjicu…odgovorite da li ste ikada u informativnom programu komentirali milanovicev govor mrznje, jeste li u 4 godine sdp- vladavine ikada izvijestili da su se zdravi ljudi trpani u ludnicu, nemam vremena nabrajati sve cinjenice kako ste neprofesionalno i pristrano vodili predsjednicke i parlametarne izbore, o neiznosenju zaprepascujucih cinjenjenica o apisu, dudiju, gongu, bivsoj vladi…a o cistki koju ste proveli na htv prije 4 godine trebali bi konacno progovoriti sami novinari…
  66 96% 3
 • mama mia

  14.02.2016 u 19:18h

  Pokvarene i huškačke samo udbaškom cinkeru slične
  0 0% 0
 • mladen.turcic mladen.turcic

  14.02.2016 u 13:22h

  frka haaa
  0 0% 0
 • Ivek_zagorec Ivek_zagorec

  14.02.2016 u 10:55h

  Dočepal se ovlasti i provodi komu njarske metode jer za drugo i nije sposoban..ipak se njegova stranka izlegla iz sk,Zna se kak oni provode vlast.
  2 100% 0
Pregledaj sve komentare