Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslužbeni rezultati

HDZ pobjednik izbora za vijeća Mjesnih odbora u Vinkovcima

glasačka kutija
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.05.2015.
u 12:29

- Nakon prvih neslužbenih rezultata HDZ je osvojio 74 vijećnička mandata, u odnosu na SDP koji je osvojio 18 vijećničkih mandata - stoji u priopćenju HDZ-a.

Na izborima za vijeća Mjesnih odbora u Vinkovcima, koji su održani jučer, najbolje rezultate ostvario je HDZ sa svojim koalicijskim partnerima.

U priopćenju za javnost HDZ-a navodi se kako je ova stranka na tim izborima ostvarila premoćnu pobjedu.

- Nakon prvih neslužbenih rezultata HDZ je osvojio 74 vijećnička mandata, u  odnosu na SDP koji je osvojio 18 vijećničkih mandata.  Važno je napomenuti kako je od ukupnog broja glasova, HDZ osvojio 57 posto,   dok je SDP osvojio 15 posto glasova. Od ukupno 12 mjesnih odbora u kojima su održani izbori, HDZ je  pobijedio u 11, a u jednom mjesnom odboru pobijedio je SDSS, stoji u priopćenju HDZ-a.

Prema neslužbenim informacijama mandate su još osvojili koalicija HNS-HSU (8 mandata), a tri mandata u vijećima Mjesnih odbora osvojili su i neovisni vijećnici.

>> Marija Kadić (HSS) nova predsjednica Općinskog vijeća u Gundincima

Komentara 36

Avatar mirica19
mirica19
12:42 04.05.2015.

Samo dokaz da onaj tko ima volje da pomogone svojoj domovini ima i povjerenje građana.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
12:49 04.05.2015.

A tko bi drugi? Partiji se sprema potop na parlamentarnim izborima...

Avatar mirica19
mirica19
12:41 04.05.2015.

HDZ se svojim radom izdigao iz pepela. Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije