Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SIMPA LIK'

Maras: Ne bih imao ništa protiv vidjeti nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u

Stipe Petrina
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.02.2016.
u 13:25

Čini mi se iskren i sposoban, rekao je Maras

SDP-ovac Gordan Maras rekao je danas da ne bi imao ništa protiv da vidi nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u.

- Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini mi se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bih imao ništa protiv vidjeti nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u - objavio je Maras na Facebooku, društvenoj mreži na kojoj je dosta aktivan.

SDP-ovcima je saborski zastupnik i bivši Mostovac Petrina možda simpatičan, ali oni njemu baš i nisu, barem sudeći po njegovim ranijim izjavama. Bio je kritičan i prema HDZ-u i SDP-u, lani je nakon izbora rekao da odlazi iz Mosta ako se priključe HDZ-u, ali i da bi koaliranje s SDP-om bilo jednako ubitačno za Most "zbog njihove egzemplarne lijenosti i bahatosti, zbog prijevare birača".

- Što se tiče SDP-a, oni su isti, odnosno nisu ništa učinili za hrvatski narod ni da se spriječi pljačka Hrvatske i nema koalicije ni s jednima ni s drugima - rekao je također Petrina u studenom.

Stipe Petrina mi je simpa lik. Čini mi se iskren i sposoban. Dijelimo dosta političkih stavova i ne bi imao ništa protiv vidjeti nekog kao Stipu Petrinu u SDP-u :-) .

Posted by Gordan Maras on 7. veljača 2016

 

>> 'Koje poniženje za Tima, KGK ga nije ni obavijestila'

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar juricamesko
juricamesko
13:35 07.02.2016.

to bi bilo sjajno.našla bi krpa zakrpu.još kad vam se pridruže Fred Matić sa Bojanom Glavaševićem i njihovim transkriptima sa kolegija u ministarstvu branitelja gdje će vam u vrijeđanju drugih biti kraj.

DU
Deleted user
13:43 07.02.2016.

Milanovićev SDP postaje klub klošara!

MR
mrakomgluhijem
13:52 07.02.2016.

…moze, u SKH-SamoDrpPartiji se i skupljaju samo primitivci i ridikuli…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije