Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras:

'Karamarkovi najbliži suradnici razmišljaju o tome kako će sutra pravosuđe raditi'

Gordan Maras
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.11.2015.
u 10:30

Očito još traju sukobi u HDZ-u, rekao je Maras

Ministra Gordana Marasa novinari su zamolili da komentira tvrdnje bivšeg premijera Ive Sanadera prema kojima je on žrtva pravosuđa jer da su se postupci protiv njega trebali objediniti u jedan i da se nigdje drugdje u svijetu ne radi tako kako se radi u Hrvatskoj.

- Ne mogu to komentirati. Očito još traju sukobi u HDZ-u. To su prljave stvari, nepravilnosti i netransparentnosti koje datiraju iz HDZ-ove vlade otprije šest do sedam godina. Pustit ću njih same da se međusobno razračunaju. Ima tu još dečki koji su i danas aktivni u HDZ-u, a koji se vjerojatno znoje i razmišljaju o tome kako su se tada javni novci poreznih obveznika trošili. VIdimo da iza nekih od njih još uvijek Tomislav Karamarko vrlo čvrsto stoji. Vidite da su njegovi najbliži suradnici ljudi koji također razmišljaju o tome kako će sutra pravosuđe raditi, a ja dajem podršku onima koji to trebaju odraditi da svoj posao odrade do kraja. Svaka kuna koja je ukradena treba se vratiti u proračun - komentirao je ministar Maras.

>> Sanader taksijem otišao u grad, novinarima poručio: Za izjave se obratite mojim odvjetnicima

>> Ivo Sanader nakon izlaska iz Remetinca otišao kući: Politikom se više ne bavim!

Komentara 24

Avatar traktoraš
traktoraš
10:47 26.11.2015.

Maras to isto pravosuđe će tebe pitati koliko si potrošio državnog novca u Americi sa svojom tajnicom Majdom i koji je rezultat tog puta osim flerta sa tajnicom.

DU
Deleted user
10:48 26.11.2015.

Neka prvo pocisti pred vratima SDPa. Npr. neka krene od DUUDI-a pa dalje kad je vec tako suosjecajan s poreznim obveznicima. Zanimljivo je da uvijek upiru prstom u drugoga.

KR
kruti
10:50 26.11.2015.

mali serko se opet javil,ihihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije