Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDSSB-a

Dragan Vulin: Slavonija i Baranja je svih ovih godina zapostavljana

Dragan Vulin
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
28.11.2014.
u 21:04

Vulin smatra da je svaki komentar na Šešeljeve aktivnosti i njegovo puštanje na slobodu bespotreban.

Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin gostovao je u HRT-ovoj emisiji Javna Stvar u kojoj je izjavio kako je njegov Klub zastupnika predložio dosta amandmana na proračun za 2015. godinu za ulaganja u Slavoniju i Baranju kako bi imali sredstva za ostvariti niz infrastrukturnih i energetskih projekata.

- Slavonija i Baranja je svih ovih godina zapostavljana i nedostaju joj projekti i poticaji s državne razine. Nažalost Hrvatska je visoko centralizirana zemlja te stoga, ako nemamo podršku s državne razine, teško je bilo što pokrenuti, bilo što napraviti- rekao je Vulin i izrazio nadu da će se to brzo promijeniti.

Na pitanje zašto je s čela HDSSB-a smijenjen Vladimir Šišljagić te promijenjeno cijelo predsjedništvo stranke odgovorio je kako nitko nije smijenjen.

- Napravili smo smjenu generacija odnosno pomladili stranku. Vidi se da smo još jači- rekao je Vulin i dodao da i dalje vode politiku HDSSB-a zajedno.

U emisji je govorio i o Vojislavu Šešelju. Vulin smatra da je svaki komentar na Šešeljeve aktivnosti i njegovo puštanje na slobodu bespotreban.

- Želim reći su svoje osobno ime i u ime HDSSB-a da nam je njegovo privremeno puštanje na slobodu potpuno neprihvatljivo i svakako da Haaški sud treba revidirati odnosno povući tu odluku i vratiti Šešelja tamo gdje i treba biti (u Haag, op.a.) - izjavio je Vulin i dodao da misli da se Šešelju daje previše značaja u hrvatskim medijima. U emisiji je također iskazao potporu odluci premijera Zorana Milanovića da ne ode na zakazani sastanak u Beogradu.

Cijeli članak možete čitati i emisiju pogledati ovdje.

>> HDSSB podržava predsjedničku kandidaturu Milana Kujundžića

Komentara 15

Avatar navijač
navijač
21:27 28.11.2014.

Stvarno neznam ko je ovog slepca postavio na tu funkiju i onda se svi čude što svi glasaju za hdz , kraj ovakvih hdssb definitivno nema ulaz u parlament na idućim izborima , a možda je to i cilj raznih "Vulina"?

US
U sridu
22:36 28.11.2014.

Neznam tocno zasto ali ovaj momak ima nekakvu negativnu energiju oko sebe,pun je sebe,pomalo umisljen...moje skromno misljenje,njegova stranka mi se svidja,barem ono sto mogu od njih cuti u saboru.

DU
Deleted user
22:32 28.11.2014.

Cudan si ti malac,pune su te rezimske novine i TV a predsjednik si navodne desnicarske stranke.Uz to te i predsjednik na odlasku hvali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije