Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zla kob

Čačić u lančanom sudaru kao suvozač u svom automobilu

radimir čačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
17.09.2014.
u 20:11

Radimir Čačić zaista nema sreće u prometu. Sad se već može govoriti o “zloj kobi” koja ga prati jer on, čini se, prometne nesreće ne može izbjeći ni kada je suvozač...

Radimir Čačić zaista nema sreće u prometu. Sad se već može govoriti o “zloj kobi” koja ga prati jer on, čini se, prometne nesreće ne može izbjeći ni kada je suvozač.

Još u petak oko 14 sati na Slavonskoj aveniji u Zagrebu u lančanom sudaru triju automobila nastradao je i Čačićev hyundai ix35, u kojem je bivšeg potpredsjednika Vlade kao putnika vozio 47-godišnji vozač. U Čačićev terenac, zbog ne držanja razmaka i prevelike brzine, zabio se 28-godišnji vozač opel combe. Zbog siline udarca Čačićev hyundai odbačen je na stražnji dio citroëna jumpera. I eto lančanog sudara. U prometnoj nije bilo ozlijeđenih, jedino je nastala, navodno manja, materijalna šteta.

Policija je potvrdila da se dogodila prometna, a Čačićevo ime ne spominju, nego tek inicijale. Čačić se jučer nije javljao na mobitel, ali u njegovu krugu potvrđuju da je bio suvozač. Čude se zašto je Čačić uopće vijest jer automobil nije vozio, što i ne smije jer je na uvjetnom otpustu iz zatvora, a i nakon pravomoćnosti presude zbog prometne u kojoj je poginulo dvoje ljudi u Mađarskoj na određeni period bit će mu oduzeta vozačka dozvola.

I nakon prometne nesreće u Mađarskoj, Čačić je u Zagrebu sudjelovao u manjoj prometnoj kada se zabio u automobil ispred sebe jer nije na vrijeme primijetio da se automobil zaustavio. Tada je Čačić izjavljivao da on očito više nije sposoban voziti auto i da će morati angažirati vozača. Peh ga očito prati i kad samo sjedne u automobil kao putnik. Nećemo biti cinični i preporučiti da izbjegavate Čačića na cesti i kao putnika.

>>Čačić predstavio radove nastale u zatvoru

>>Radimir Čačić najavio službeno osnivanje stranke za 28. rujna

Komentara 54

DU
Deleted user
20:24 17.09.2014.

Kud Cacic tud sudarcic.

CO
coolman
20:49 17.09.2014.

Treba mu oduzeti i suvozačku dozvolu!

TR
Trucker
05:45 18.09.2014.

Peh prati i autore članka koji pišu Opel Combe.....ne postoji taj model auta, postoji Opel Combo .....i onda bi trebalo pisat ....." Vozač Opela Combo" a ne vozač opel combe! ......bože dragi na koje je grane spalo novinarstvo u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije