Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Glavaš objavio kaznenu prijavu koju je podnio protiv Gordane Rusak

Branimir Glavaš
Foto: Davor Javorović/Pixsell
19.01.2016.
u 21:00

Glavaš Gordanu Rusak optužuje za kazneno djelo podmićivanja zastupnika (u pokušaju)

Saborski zastupnik HDSSB-a Branimir Glavaš na Facebooku je objavio kaznenu prijavu koju je danas navodno podnio protiv zastupnice Gordane Rusak zbog kaznenog djela podmićivanja zastupnika (u pokušaju) i drugih. 

Danas je već bilo poznato da je USKOK zaprimio kaznenu prijavu vezanu za ovaj slučaj, ali ne i tko je prijavu podnio. Glavaš je ovom objavom potvrdio da je to učinio upravo on.

Sudeći prema prijavi, Glavaš je to učinio na temelju medijskih napisa da je Rusak HSU-u i Stranci Nezavisne liste Stipe Petrine dostavila ponudu za pristupanje njihovom klubu zastupnika, tražeći pritom zapošljavanje asistentice na plaću od 10.000 kuna te isplaćivanje istog tog iznosa svaki mjesec za svoje znanstvene projekte. Glavaš tvrdi da su ti zahtjevi nezakoniti.  

- Iz nedavne prakse imamo i konkretan slučaj bivšeg saborskog zastupnika Željka Sabe iz Vukovara, koji je gotovo identičan ovom slučaju, a isti je za ovakvo i slično ponašanje kazneno gonjen - piše u Glavaševoj prijavi.

Rusak, koja je napustila HRID Drage Prgometa i postala članica Kluba HSLS-a, tvrdnje o svojoj ponudi HSU-u već je demantirala.

USKOK je zaprimio kaznenu prijavu protiv Gordane Rusak zbog trgovanja političkim položajem te će izvršiti potrebne uvide...

Posted by Branimir Glavaš on 19. siječnja 2016

 

>> Kaznena prijava protiv Rusak, USKOK kreće u izvide

Komentara 40

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:17 19.01.2016.

Glavaš vodi privatne ratove i ne želi dobro Slavoniji. Slavonija je već dulje vrijeme njegov talac i sve to iz osobnih razloga.

Avatar majmunranko
majmunranko
21:08 19.01.2016.

Strašno na što je spao Glavaš, pretvorio se u najgoreg Milanovićevog potrčka. Sad je ostao i bez kluba zastupnika, jadničak, nitko neće s njim više imati posla. A tako je fino sve dogovorio s lepim Zokom.

DU
Deleted user
21:11 19.01.2016.

Našto je spao Milanović ? Koliko čovjek treba biti očajan da bi tražio koaliciju/suradnju sa ovom spodobom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije