Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugi put

Bozanić na Kaptolu primio Karamarka

Josip Bozanić,Tomislav Karamarko
Foto: Zagrebačka nadbiskupija
30.09.2014.
u 18:09

Bozanić i Karamarko zacijelo su razgovarali o političkoj situaciji u Hrvatskoj, a vjerojatno i o prikupljanju potpisa za referendum za preferencijalno glasovanje

Nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić primio je danas u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Tomislava Karamarka, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije, ne navodeći pojedinosti sastanka.

Bozanić i Karamarko zacijelo su razgovarali o političkoj situaciji u Hrvatskoj, a vjerojatno i o prikupljanju potpisa za referendum za preferencijalno glasovanje. Inače, ovo je drugi susret Bozanića i Karamarka. Susreli su se u siječnju 2013., na Karamarkov zahtjev, a mediji su tada nagađali da su razgovarali o spolnom odgoju kojemu se Crkva tada snažno protivila.

>>Karamarko je taktikom 'HDZ i 7 patuljaka' stvorio tim za pobjedu

>>Karamarko i Ilčić potpisali koaliciju: RH neće biti pokvareni zub EU-a!

Komentara 76

NJ
njoj
19:58 30.09.2014.

Bog i Hrvati!

Avatar aj_ća
aj_ća
20:00 30.09.2014.

Crkva zna raspoznati one koji zele pomoci Hrvatskom narodu bilo koje vjeroispovjesti...

ZL
zlopartija
19:50 30.09.2014.

Stepinac je također bio iz svoj hrvatski narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije