Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasađene lipe

Aleja Lionsa otvorena u Vukovaru

Aleja Lionsa
Foto: Branimir Bradarić
1/2
30.03.2015.
u 17:58

Predsjednik Lions kluba Vukovar Željko Đekić pojasnio je kako se radi o međunarodnom projektu u kojem je Grad Vukovar sudjelovao sa 80 tisuća kuna

Proteklog vikenda u Vukovaru je, uz rijeku Vuku, a u nazočnosti Lionsa iz Hrvatske, Slovenije i Makedonije, otvorena Aleja Lionsa u kojoj je zasađeno 258 sadnica lipe.

Prigodnu ploču svečano su otvorili guverner D-126 Hrvatska Dario Bognolo, guverner D-129 Slovenija Jurij Šarman, guverner D-132 Dragi Filevski i dogradonačelnica Marija Budimir. Predsjednik Lions kluba Vukovar Željko Đekić pojasnio je kako se radi o međunarodnom projektu u kojem je Grad Vukovar sudjelovao sa 80 tisuća kuna.

- U ovom projektu je sudjelovalo 65 Lions kluba iz Hrvatske, 20 iz Slovenije te Distrikt Makedonija. Vukovar će biti jedini grad u svijetu gdje Lionsi imaju svoju Aleju Lionsa. Iznimno mi je drago zbog odaziva velikog broja klubova iz sve tri države - rekao je Đekić. Ukupna vrijednost ovog međunarodnog projekta iznosi oko 140 tisuća kuna. 

>> Humanitarn​i turnir za Udrugu slijepih osoba iz Vukovara

Komentara 1

Avatar airbizz
airbizz
21:48 30.03.2015.

Lions club,niži nivo masonerije...opće je poznato da tajna društva nisu mjerilo pravog demokratskog društva i republike.tajno društvo koje poteže poteze u ekonomiji i upravi jednog demokratskog društva,a bez kontrole demokratski izabranih tijela može imati trenutni uspjeh pojedinaca u tajnom društvu na uštrb zajednice.zajednica takva društva mora prepoznati,locirati i eliminirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije