Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav propust

Michelin dodijelio zvijezdu pogrešnom restoranu

Hamburgeri
Foto: Thinkstock
22.02.2017.
u 11:40

Vlasnica restorana brze hrane Veronique Jacquet kazala je kako se nasmijala kad ju je nazvao lokalni radio da ju upita za komentar vijesti da je ušla na popis najboljih restorana.

Gastronomski vodič Michelin pogreškom je dodijelio zvijezdu neuglednom lokalu "Le Bouche a Oreilles" u Bourgesu koji prodaje brzu hranu poput hamburgera i prženih krumpirića umjesto istoimenom restoranu u 150 kilometara udaljenom  Boutervilliersu u kojemu hranu sprema slavni kuhar. 

U godišnjem popisu vrhunskih restorana objavljenom 9. veljače izdavači su zamijenili dva restorana.

Vlasnica restorana brze hrane Veronique Jacquet kazala je kako se nasmijala kad ju je nazvao lokalni radio da ju upita za komentar vijesti da je ušla na popis najboljih restorana.

Jacquet, koja je uživala u 15 minuta slave, kazala je kako vodi mali lokal otvoren od ponedjeljka do petka koji poslužuje radnike i nije gastronomska meka.

>>Prva Michelinova zvjezdica u Hrvatskoj: Gosti dolaze u Hrvatsku zbog kvalitete, a ne cijena!

>>Kakva promocija za Hrvatsku! 'Uvjeren sam da je ovo samo početak'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije