Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da...

Obožavate njihove mesne okruglice? Iz IKEA-e razmišljaju o otvaranju lanca restorana

Ikea
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
1/4
18.04.2017.
u 13:30

Pokazalo se da čak 30 posto kupaca odlazi u prodavaonice švedskog namještaja samo kako bi uživali u gastro ponudi njihovih restorana. Mnogima je to odlazak na nedjeljni ručak.

Mnogi odlaze u IKEA-u samo kako bi se počastoli njihovim, nadaleko poznatim, mesnim okruglicama. 

Svjesni su toga i u IKEA-i pa se stvorila ideja o otvaranju samostalnih restorana kako bi svi koji žele jesti njihovu hranu, ne bi trebali ići u prodavaonice namještaja, piše Metro. 

Pokazalo se da čak 30 posto kupaca odlazi u prodavaonice švedskog namještaja samo kako bi uživali u gastro ponudi njihovih restorana. Mnogima je to odlazak na nedjeljni ručak. 

"Činjenica da nije potrebno puno kvadrata poslovnog prostora za otvoriti kafić ili restoran čini ovu ideju još privlačnijom, rekao je Michael La Cour, direktor Ikea Food’s-a.

O ovoj ideji zasad se još samo razmišlja, no La Cour tvrdi kako vjeruje da bi kroz par godina ljudi mogli reći:

-"Jeli smo odličnu hranu u IKEA restoranu!"

>>Ikea od ljeta u Splitu - otvara se pick up centar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije