Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. Konzum Croatia Open Umag

Goran Ivanišević reket zamijenio PIK daskom

pik
Foto: PR FOTO
1/4
20.07.2015.
u 16:45

Goranu Ivaniševiću i Borni Ćoriću, pridružili su se bivši nogometni reprezentativac Igor Bišćan te televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić kojima nije nedostajalo kreativnosti

Na velikom otvorenju 26. Konzum Croatia Open Umag, već tradicionalno je održan ekshibicijski meč koji sve prisutne ni ovog puta nije ostavio ravnodušnima, pokazujući svestranost i profesionalnost hrvatskih sportaša.

Goranu Ivaniševiću i Borni Ćoriću pridružili su se bivši nogometni reprezentativac Igor Bišćan te televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić kojima nije nedostajalo kreativnosti. Ipak, u publici je nastao ne mali „tajac“ kad je Goran Ivanišević umjesto reketa u ruke uzeo PIK drvenu dasku za rezanje.

Ponovno je oduševio publiku koja je na izvrsno odigran forhend, no ne manje dobar i bekend, odgovorila gromoglasnim pljeskom i tako potvrdila izvrsnost Gorana Ivaniševića u svakom pogledu.

Zadovoljstvo nisu krili ni predstavnici PIK Vrbovca, koji su ovom prilikom otkrili da njihova daska ima mnogo više namjena od one za koju su ju prvenstveno osmislili.

>>Ivanišević kazao Ćoriću: Ti samo reci ako ti je ovo jako

>>Ne dijelim publiku po zemlji iz koje dolazi jer pjevam iz srca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?