Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

U Lisinskom uskoro nastupa University of Notre Dame Concert Band

notre dame
Foto: PR FOTO
21.05.2015.
u 14:00

Koncert veličanstvenog University of Notre Dame Concert Banda iz SAD-a će se održati 25. svibnja u 19:30, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog. Bendom će dirigirati maestro Ken Day

U KD Vatroslava Lisinskog održat će se posljednji koncert ove sezone iz Ciklusa Hrvatske glazbene mladeži. Koncert  veličanstvenog University of Notre Dame Concert Banda iz SAD-a će se održati 25. svibnja u 19:30, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni KD Vatroslava Lisinskog. Bendom će dirigirati maestro Ken Day.

Nacionalno katoličko Sveučilište Notre Dame osnovano je davne 1842. godine od strane vlč. Edwarda Sorina i nalazi se u gradu South Bend, a pohađa ga 8.000 studenata iz svih 50 država SAD-a te iz mnogih drugih država svijeta. Sveučilište čine fakulteti umjetnosti i književnosti, znanosti, poslovanja i ekonomije, arhitekture, strojarstva i prava. Te pripada među 20 najboljih sveučilišta u Sjedinjenim Američkim Državama.

University of Notre Dame Concert Band sastavni je dio studentskog života kampusa Notre Dame, a svake godine više od 500 studenata sudjeluje u koncertima kao članovi bendova, komornih ansambala, jazz bendova i sportskih bendova. Dobitnici su i Sudler Trophy, 2011.-2012.

>>2 Cellos: Djevojke lude za nama i uopće se ne bunimo

>>Vrtićanci rasprodali dvoranu Lisinski

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije