Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE POSLOVNICE

Instar Informatika širi se na još dva grada - Zadar i Split!

Instar Informatika
Foto: PR FOTO
24.09.2015.
u 08:30

Instar Informatika, jedna od najperspektivnijih i najbrže rastućih domaćih trgovina informatičkom opremom, s ponosom objavljuje da se postojeća prodajna mreža Instar Informatike širi na još dva grada - Zadar i Split!

Od 14.9.2015. novu zadarsku poslovnicu možete pronaći na adresi Bana Josipa Jelačića 15, tel 023/233-303, radno vrijeme od 9-17h od ponedjeljka do petka.

Splitska poslovnica svoja vrata cijenjenim kupcima otvara 5.10.2015. na adresi Ulica Slobode 2.

U Zadru je otvorena Instar PICK UP POINT poslovnica gdje će vam stručno i ljubazno osoblje pomoći u odabiru idealnog artikla prema vašim željama i potrebama. Osim uvijek atraktivne i odmah dostupne periferije, svi ostali artikli koje odaberete, a nisu u poslovnici u vrijeme kupovine/narudžbe, spremni su za isporuku sljedeći dan iza 16h u prostorima Pick up pointa. Također, ukoliko naručujete putem Instar web shopa iz udobnosti svog doma, možete odabrati odgovarajući Pick up point kao lokaciju za dostavu, gdje sljedeći dan možete podići naručenu robu.

Foto: PR FOTO

Povodom otvorenja u Zadru, Instar Informatika je za sve vjerne kupce pripremila sljedeće pogodnosti:

- Uz svaki laptop torba GRATIS
- Uz svako Instar računalo gamepad GRATIS
- Uz svaki mobitel 16 GB memorijska kartica GRATIS
- Uz svaki Gaming miš, tipkovnicu ili slušalice majica, znojnik ili ventilator GRATIS


Navedene pogodnosti vrijede do kraja mjeseca rujna!

Za one malobrojne koji još nisu upoznati s Instarovim asortimanom, Instar Informatika u svojoj bogatoj ponudi ima široku lepezu gotovih konfiguracija, od osnovnih, namijenjenih uredskom radu, surfanju te manje zahtjevnim radnjama, pa sve do ultimativnih, vrhunskih strojeva za igru, programiranje, modeliranje, obradu videa i ostalo. Sve Instar konfiguracije dolaze s čak 5 godina jamstva koje je dodatna potvrda izvrsnosti Instar informatike te njihovih proizvoda i usluga.

Na raspolaganju vam je i čitav spektar vrhunskih računalnih komponenti, od grafičkih kartica, dodatne RAM memorije, SSD i HDD diskova, procesora, matičnih ploča i ostalog pratećeg asortimana.

Ljubitelji gamerskih i poslovnih laptopa, smartfona, tableta te brojne kvalitetne periferije će također doći na svoje. U ponudi su brojni artikli renomiranih svjetskih brandova kao što su Asus, Dell, Lenovo, Apple, Acer, Razer, Roccat, Kingston, Samsung, Toshiba, HP, Mad Katz, Tracer i mnogi drugi.

Kupcima su na raspolaganju raznovrsni načini plaćanja, prema potrebama i željama. Mnogi atraktivni i vrlo traženi artikli su trenutno dostupni na 24 rate beskamatno, iskoristite priliku i nabavite toliko željeni proizvod po odličnim uvjetima, samo u Instar Informatici!

Za sve dodatne upite i informacije obratite se ljubaznom i stručnom osoblju putem e-maila (prodaja@instar-informatika.hr), telefona (Arena centar, Zagreb na 01/5510-702, 01/5510-703, Heinzelova 15, Zagreb na 01/5599-671, 01/5599-669 ili Bana J.Jelačića 15, Zadar PICK UP POINT na 023/233-303) ili osobno u poslovnicama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije