Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igra i u dioklesu

Naš mladi glumac Antonio Franić uz bok svjetskim imenima

Antonio Franić
26.08.2015.
u 17:50

Snage ne nedostaje ovom mladom glumcu s obzirom da je baterije napunio prije koji dan u društvu svjetskih filmskih imena na Sarajevo Film Festivalu.

Naš mladi i talentirani glumac Antonio Franić nije uspio pošteno ni odmoriti nakon uzbudljivog filmskog tjedna u Sarajevu, a već ga čeka novi izazov - 29. kolovoza na Peristilu u režiji Ivana Lea Leme igra u mjuziklu Diokles jednu od glavnih uloga, ulogu svetog Duje.

Snage ne nedostaje ovom mladom glumcu s obzirom da je baterije napunio prije koji dan u društvu svjetskih filmskih imena na Sarajevo Film Festivalu. Premijera filma 'A perfect day' gdje Antonio glumi uz bok sa svjetskim imenima poput dobitnika Oscara Benicia Del Tora, svakako ga je napunila pozitivnom energijom.

Priznanje njegovom glumačkom talentu pred 3600 ljudi na SFF-u se ne zaboravlja, a uskoro ga očekuje i zagrebačka premijera filma. I to od 1. listopada, a uz Franića i Benicia del Tora u filmu se pojavljuje još jedan Oscarovac, Tim Robbins, ali i Olga Kurylenko, Feđa Štukan, Goran Navojec i Goran Grgić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije