Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer karijere

Rusi se opraštaju od Čarlija: 'Vedran Ćorluka napušta Lokomotiv i odlazi u Bayern'

Vedran Ćorluka, Hrvatska
Foto: REUTERS/Jason Cairnduff
1/14
29.06.2016.
u 11:18

Ćorluka bi Ancelottiju trebao biti treći stoper, ispred njega će biti Boateng i Hummels, a naš bi se branič morao izboriti za svoje mjesto

Baš kao što je Večernji list pisao, Vedran Ćorluka uskoro će ostvariti transfer karijere i otići u Bayern. Iako još uvijek nema službene potvrde, hrvatski branič ovih bi dana trebao staviti svoj potpis na ugovor s bavarskim divom.

Carlo Ancelotti, trener koji od ove sezone nasljeđuje Pepa Guardiolu, već je prije nekoliko mjeseci iskazao interes za Ćorluku, ali je želio vidjeti kako će odigrati na Europskom prvenstvu. A Čarli je ondje oduševio. Borio se, odlično postavljao, bio pravovremen, doslovno krvario za Hrvatsku i bio jedan od naših najboljih igrača. Nakon viđenog, svi iz Bayerna upalili su zeleno svjetlo i krenulo se u realizaciju transfera.

Prema neslužbenim informacijama, Lokomotiv je pristao na odštetu od sedam milijuna eura, a sad još samo preostaje da se dogovore hrvatski reprezentativac i Bayern, što ne bi trebao biti problem, te da Ćorluka prođe liječnički pregled.

"Dva velika imena odlaze iz ruske lige. Hulk ide u Kinu, a Ćorluka u Bayern. Witsel bi trebao biti sljedeći", napisao je na Twitteru poznati ruski sportski novinar Artur Petrosjan koji raspolaže dobrim informacijama iz moskovskog Lokomotiva.

Ćorluka bi Ancelottiju trebao biti treći stoper, ispred njega će biti Boateng i Hummels, a naš bi se branič morao izboriti za svoje mjesto. No, čak i ako bude na klupi, Bayern će mu biti vrhunac karijere jer se radi o jednom od najtrofejnijih klubova svijeta. Dosad je Čarli igrao za zagrebački Dinamo, bio na posudbi u Interu, igrao je za Manchester City, Tottenham, Bayer iz Leverkusena te moskovski Lokomotiv.

Komentara 14

SX
sudbina x
11:45 29.06.2016.

Bravo Čarli i nek ti je sa srečom...

Avatar pendreck
pendreck
11:45 29.06.2016.

Turniri poput SP i EP su prezentacije igraca, nakon cega krecu transferi. Bit ce Corluki iz Münchena blize Doma... a München je najveci Hrvatski grad izvan Hrvatske

AO
admini_obrišite_si_mami
13:03 29.06.2016.

moram priznat da me iznenadil igrom - ugodno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije