Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantna i obožavana

Jelena Rozga zablistala na dodjeli nagrada u Beogradu

jelena rozga
Foto: PR FOTO
1/2
11.12.2013.
u 12:59

Iako zbog brojnih obveza jedva uspijeva pronaći vrijeme da obavi sve svoje aktivnosti, Jelena Rozga najglamurozniju večer u Beogradu ipak nije propustila

Iako zbog brojnih obveza jedva uspijeva pronaći vrijeme da obavi sve svoje aktivnosti, Jelena Rozga najglamurozniju večer u Beogradu ipak nije propustila. Zbog velike gužve u prometu Jelena Rozga kasnila je na početak dodjele nagrada, ali na samu ceremoniju ipak je stigla u pravi čas i primila nagradu.

Već tradicionalno magazin Hello svake godine u Beogradu nagrađuje najveće zvijezde iz regije koje su svojim djelovanjem obilježile aktualnu godinu. Čast da sinoć primi ovu nagradu pripala je i Jeleni Rozgi koja je svojom pojavom zabljesnula na Bijelom dvoru u kraljevskoj rezidenciji gdje je upriličena dodjela nagrada, a ovakav kraljevski doček Jelena će zasigurno dugo pamtiti.

Ovom nagradom Jelena je još jednom potvrdila status i ugled koji uživa u cijeloj regiji i sigurno će ovu prestižnu nagradu opravdati i u godini koja slijedi.

Već danas Jelena Rozga u Beogradu snima spot za svoj posljednji hit "Cirkus". U dugoj haljini dizajnerice Anamarije Asanović svima prisutnima svojom elegancijom oduzela je dah.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar cro1com
cro1com
13:52 29.01.2014.

izaziva gađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije