Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije krila zadovoljstvo

Dodik prekinuo intervju kako bi se upoznao s Doris Dragović

Doris Dragojević
Foto: Blic
28.01.2014.
u 09:49

Čim je Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske ugledao svoju omiljenu pjevačicu zamolio da se njen intervju prekine kako bi se upoznao s njom i dao joj nekoliko komplimenata

Dok je Doris Dragović odrađivala jednu od svojih brojnih promotivnih aktivnosti uoči prvog nastupa u Beogradu nakon 25 godina, jedan je obožavatelj omeo njen intervju.

Doris je ovog ponedjeljka snimala emisiju "Živu u trendu" u beogradskom hotelu "Metropol" kada se tamo našao predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Čim je ugledao svoju omiljenu pjevačicu Dodik je zamolio da se njen intervju prekine kako bi se upoznao s njom i dao joj nekoliko komplimenata.  

Kako piše Blic, Doris Dragović nije krila zadovoljstvo zbog ovog te je nakon poziranja fotoreporterima porazgovarala s Dodikom.

>>Doris Dragović: Voljela bih se u Beogradu sresti s Brenom!

Komentara 9

Avatar Topgen
Topgen
12:53 28.01.2014.

Ode bivsa Kraljica Torcide u pevaljke. Koja katastrofa !

Avatar MK
MK
14:01 28.01.2014.

Nije valjda postala Kraljica FK Borca iz Banja-Luke...

ĆA
ćaćaća
11:31 28.01.2014.

jeli i doris 3 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije