Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva suradnja

Mejaši i Andrea Šušnjara: Mi smo dobitna kombinacija

mejaši
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/16
19.11.2014.
u 19:15

Andrea Šušnjara i grupa Mejaši snimili su spot za pjesmu "Zapjevajmo ovu našu"

Nakon "Zorice" i "Ane", Mejaši su u novoj pjesmi ugostili Andreu Šušnjaru, kojoj nisu posvetili pjesmu, već je upravo s njom pjevaju. "Zapjevajmo ovu našu" suradnja je plavuše moćnog glasa iz Magazina i jednih od predvodnika tamburaške glazbe u Hrvatskoj, a spot je predstavljen u Iločkim podrumima u Zagrebu.

- Pjesma je šaljiva kao što su ljudi i navikli od Mejaša. Potrudili smo se da spot bude jednako duhovit, mijenjali smo kostime na snimanju. Mislim da će se ljudima svidjeti - rekao je frontmen Mejaša Edo Drakulić.

S Andreom su, nastavlja, kliknuli od prvog susreta, te su mislili da bi njen nježni mladenački glas apsolutno odgovarao njihovom glazbenom izričaju i konceptu pjesme.

- Mislim da će to biti dobitna kombinacija - kaže.

Za Novu godinu pjevaju dva koncerta, u popodnevnim satima u Mariji Bistrici, a navečer na trgu u Čakovcu.

 

Pravi džentlmeni

Andrea Šušnjara ističe da ne može reći tko su veći džentlmeni - njeni dečki iz Magazina ili šestorka iz Mejaša.

- Magazinci su stariji dečki tako da je to bečka škola, a Mejaši su mladi, ali jako pristojni tako da se ne bih mogla odlučiti - kaže Andrea.

Na promociji su bili i kolege te prijatelji slavnih tamburaša među kojima su redatelj spota Filip Dizdar, Nives Celzijus, Lidija Bačić, Kumovi, Begini, Joy, Ringišpil, Elita, Davor Dretar Drele, Mladen Burnać i mnogi drugi.

>>Mala Andrea više nije djevojčica, odrasla je u pravu zavodnicu

>>I nakon dvoje djece, Nives Celzijus ima trbušnjake za pozavidjeti

>>Okršaj tamburaša: Begini i Mejaši u borbi na štiklama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije