Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povezivanje svijeta

Mark Zuckerberg se pohvalio novim rekordom Facebooka

Mark Zuckerberg
Foto: Press Association/Pixsell
28.08.2015.
u 07:28

Prvi put u povijesti više od milijardu korisnika u jednom danu koristilo je Facebook

Prema tvrdnjama njegova osnivača, Facebook je srušio novi rekord.

Prvi put u povijesti više od milijardu korisnika u jednom danu je koristilo tu najpopularniju društvenu mrežu u svijetu, a rekord je postignut u ponedjeljak.

Početak povezivanja cijelog svijeta

– Jedna od sedam osoba na svijetu koristila je Facebook za povezivanje s prijateljima i obitelji – napisao je u svom statusu osnivač te društvene mreže Mark Zuckerberg te dodao da je to samo početak povezivanja cijelog svijeta.

– Otvoreniji i povezaniji svijet je bolji svijet. Omogućuje snažniju vezu s onima koje volimo, jaču ekonomiju s više mogućnosti i snažnije društvo koje ocrtava sve naše vrijednosti – napisao je Zuckerberg.

Miliradu korisnika dostigli 2012. godine

BBC piše da Facebook ima oko 1,5 milijardi korisnika koji se na svoj profil spoje barem jednom mjesečno, a milijardu korisnika dostigli su u listopadu 2012. godine.

>>Facebook testira vlastitu verziju Siri koja koristi prave ljude

>>Zbog ovih objava na Facebooku osuđen je na 8 mjeseci zatvora!

Komentara 2

Avatar @proma_trač
@proma_trač
08:28 28.08.2015.

Za pohvalu je što još uvijek ima 6 milijardi ljudi koji ne koriste taj idiotski egzibionistički egoistični način samoprezentiranja

CA
Cafa
12:56 28.08.2015.

Facebook je mrtav. Ovih milijardu korisnika - to je 500 milijuna lažnih profila koji se spamaju međusobno, a ovi ostali su se ulogirali da stave sliku svojih 12-13 prijatelja na 9-metarskoj jedrilici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije