Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kada se odlučiti?

Nema straha od alergije uz permanentni make-up

trajna šminka (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
23.08.2014.
u 17:00

Trajna šminka (permanent make-up) korigiranje je sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, očiju, usana te iscrtavanje linije uz trepavice...

P: Kada se odlučiti za trajni make-up?, (Petra, Osijek)

O: Trajna šminka (permanent make-up) korigiranje je sitnih nedostataka ili naglašavanje određenih crta lica, najčešće obrva, očiju, usana te iscrtavanje linije uz trepavice. Tretman je poprilično jednostavan, a izvodi se aplikacijom pigmenata nekoliko milimetara pod kožu. Trajna šminka je postojana od jedne do tri godine. Odlično je rješenje za žene koje zbog alergija ne smiju stavljati make-up kao i za one koje nemaju obrve. Također je izvrsna za žene koje se ne vole svakodnevno šminkati ili za to nemaju volje ili smisla, a žele uvijek izgledati lijepo i dotjerano.

Tijekom tretmana ne može doći do alergijskih reakcija ako se radi s biljnim pigmentima koji su testirani i koji se isključivo koriste za trajni make-up. Boja za permanentni make-up se ne može razliti, ali postupno blijedi dok potpuno ne nestane. Trajni make-up na obrvama i ustima može se skinuti posebnim pigmentom, dok ga na očima ne možemo skinuti jer je koža ondje puno tanja i osjetljivija. Inače, mnoge poznate osobe dale su si napraviti trajni make-up, ali ne žele da javnost zna da su bile na tom tretmanu.

>>Mineralna trajna šminka pomaže 
u očuvanju zdravlja kože lica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije