Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up

Nježne boje za žene s naočalama

Naočale bez dioptrije
Foto: Thinkstock
24.04.2014.
u 15:12

Odgovarajući make up za dioptrijske naočale uvelike ovisi o samom okviru naočala

Zanima me postoje li neki make up trikovi ili pravila za žene koje nose dioptrijske naočale. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

(Božica, Zagreb)

Odgovarajući make up za dioptrijske naočale uvelike ovisi o samom okviru naočala. Tako se djevojkama i ženama koje nose tanke okvire preporučuje naglašeniji make up u odnosu na djevojke i žene koje su se odlučile za deblji dioptrijski okvir.

Osim debljine i oblika okvira, najbolji odabir make up-a uvjetovat će i njegova boja. Tako, primjerice, žene koje nose naočale specifičnih boja okvira poput crvene ili tamnoljubičaste, svoj izgled mogu upotpuniti ružem ili sjajilom u istoj nijansi. Ako govorimo o dnevnom make upu, preporučuju se sjenila kremastije teksture kako se ne bi trusila na okvir naočala, a svim će bojama i oblicima okvira odgovarati neutralni, puderasti tonovi.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Kako su dioptrijske naočale svojevrsni modni dodatak, preporučuje se i neutralniji izbor rumenila, osobito ako je riječ o tamnijim okvirima, kako bi jače došli do izražaja. Možete koristiti i tuš za oči, ovisno o prilici.

>>Valentina je nakon make overa od crnke postala medena Opium ljepotica

>>Zaružili ste usred radnog tjedna? Provjerite kako sakriti tragove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije