Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crveni nosovi

Klaunovidoktori posjetit će dječji odjel Opće bolnice Dubrovnik

Klaunovi doktori,portal (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.10.2014.
u 17:22

Zahvaljujući donacijama građana i pravnih osoba, do sada su u 2014. godini obišli više od 8000 bolesnih i nemoćnih u 107 posjeta zdravstvenim ustanovama

Crveni nosovi klaunovidoktori 16. listopada u 10 sati prvi put dolaze u Dubrovnik kako bi razveselili bolesne na dječjem odjelu Opće bolnice Dubrovnik.

 

Klaunovidoktori prisustvovat će i Pedijatrijskom kongresu na kojem će predstaviti rad Udruge. Suradnja s pedijatrima od iznimne je važnosti za uspješan rad i provedbu programa Crvenih nosova. Udruga je to koja donosi osmijeh bolesnima i nemoćnima, prije svega djeci na liječenju u hrvatskim bolnicama. Zahvaljujući donacijama građana i pravnih osoba, do sada su u 2014. godini obišli više od 8000 bolesnih i nemoćnih u 107 posjeta zdravstvenim ustanovama. Crveni nosovi redovito posjećuju dječje odjele pet bolnica u Zagrebu te bolnice u Osijeku i Rijeci.

 

Uz bolnice, klaunovi doktori posebnu pažnju pridaju starim i nemoćnima, svaki mjesec posjećujući drugi dom za starije nemoćne.

>>Crveni nosovi razveselili djecu u Gunji i Rajevom Selu

>>Pogledajte kako gradonačelnik uveseljava malene pacijente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije