Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na obilaznici

Vukovar: U prometnoj nesreći poginuo pravoslavni svećenik

dobra policija skradin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
29.05.2016.
u 21:39

Ostale ozlijeđene osobe prevezene su u vukovarsku i osječku bolnicu

U prometnoj nesreći koja se danas dogodila na vukovarskoj gradskoj obilaznici smrtno je stradao vukovarski pravoslavni svećenik Jovan Radivojević, drugi vukovarski paroh i starješina Hrama Prepodobne matere Paraskeve na Dobroj vodi u Vukovaru. Pogibiju svećenika Jovana Radivojevića potvrdila je Eparhija osječkopoljska i baranjska

Još su dvije osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.30 sati na vukovarskoj obilaznici.

Prema riječima Maje Barbarić iz Odjela za odnose s javnošću PU vukovarsko-srijemske u prometnoj nesreći su sudjelovala dva osobna automobila, pri čemu je Vukovarac (42) na mjestu smrtno stradao. Ostale ozlijeđene osobe prevezene su u vukovarsku i osječku bolnicu.

>> Tešku nesreću kod Kutine skrivio vozač koji je vozio u suprotnom smjeru, poginuo i on i muškarci iz drugog vozila

>> Jedna osoba poginula u nesreći u Gornjim Vrhovinama

Komentara 58

DU
Deleted user
15:36 29.05.2016.

pokoj vječni daruj mu gospodine

SX
sudbina x
17:48 29.05.2016.

Sućut obitelji...

MG
marijan.glamocak
20:25 29.05.2016.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine! I svijetlost vječna svijetlila njemu, Počivao u miru. - Osobno izražavam iskrenu sućut obitelji i srpskoj pravoslavnoj zajednici vjernika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije