Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragična sudbina

Šest osoba uhićeno zbog krijumčarenja žene preko granice

granica
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
25.01.2011.
u 11:50

Mlada majka pronađena je smrznuta pokraj Ličkog Petrova Sela, a dijete je zbrinuto u Zagrebu

Lička je policija u ponedjeljak uhitila 55-godišnjaka iz Zagreba i 40-godišnjaka iz Sesveta, koji su osumnjičeni da su sa 26-godišnjakom iz Zagreba, 25-godišnjim državljaninom Kosova, 22-godišnjom državljankom BiH i 30-godišnjim državljaninom BiH dogovorili i ilegalno iz BiH u Republiku Hrvatsku uveli 28-godišnju državljanku Kosova Enisu Benikaj Šahinović i njezina dvogodišnjeg sina.

Mlada majka preminula je blizini graničnog prijelaza Ličko Petrovo Selo, dok je njezina sina 55-godišnjak iz Zagreba prevezao u Sesvete, gdje su ga policijski službenici i pronašli.

>>Smrznula se pri ilegalnom ulasku u RH, 2-godišnje dijete preživjelo

Dijete su preuzeli djelatnici Centra za socijalnu skrb Zagreb, a uzrok smrti njegove majke utvrdit će se obdukcijom.

Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja 55-godišnjak i 40-godišnjak sinoć su uz kaznenu prijavu privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu, u Stalnu službu u Gospiću, dok su ostale četiri osobe uhićene na području BiH.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:08 25.01.2011.

hahaha sad je ipak moja zemljakinja. Jucer je bila Albanka, danas je Kosovka devojka. eeeee tuga i jad pa zasto ilegalno crna zeno bez pasosa bez icega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije