Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREPČANI NA METI

Razbojnik orobio taksista, a uigrana banda s benzinske odnijela 50.000 kn

21.02.2014., Zagreb - Policijski ocevid nakon razbojnistva u Krizevackoj banci.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
27.02.2017.
u 00:30

Na meti razbojnika tijekom vikenda našlo se nekoliko Zagrepčana i stanovnika Jastrebarskog

Dvojica pljačkaša najprije su u subotu u 20 sati na zagrebačkom Trnju napali muškarca (68). Istukli su ga i uzeli mu nekoliko tisuća kuna. Iza ponoći je nepoznati razbojnik nožem zaprijetio vozaču (39) taksija i ukrao mu novac. Najprije je naručio vožnju i vozio se sve do naselja Retkovec u Dubravi, gdje je planirao izaći.

Međutim, prije toga, umjesto da plati vožnju, taksista je još natjerao da mu da sav novac koji ima kod sebe. Nije se previše okoristio jer je taksist kod sebe imao dvjestotinjak kuna.

Petnaestak minuta poslije dvojica maskiranih počinitelja upala su na benzinsku postaju u Desincu, na autocesti A1 Zagreb – Split. Dvjema zaposlenicama (36, 27) zaprijetili su pištoljem i nožem. Prestrašene žene dale su im više desetaka tisuća kuna. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o 50.000 kuna. 

>> I taksist i vozač Ubera prijavili napad na istom mjestu u isto vrijeme

>> Hrvatska po sigurnosti u prometu među najgorima – Zagreb najnesigurnija metropola

Komentara 2

DU
Deleted user
00:39 27.02.2017.

dali sam dobro procitao .,ulice su pune razbojnika, pljackaju se ljudi i poslovne djelatnosti

Avatar Niškorist
Niškorist
08:15 27.02.2017.

Valjda ne dobiva vozač plaču ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije