Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO NOVINARKI

Pritvoren muškarac koji se predstavlja kao žena pa vara ljude

tito gubić
Foto: Facebook
30.09.2016.
u 14:15

Protiv njega se vodi više postupaka zbog prijevara i imovinskih delikata, a i on sam vodi više postupaka zbog različitih stvari

– Završit  ćeš  kao  Pukanić! – prijetnja je koju je Tito Gubić (51) prije neki dan uputio Emi Branici, novinarki Nove TV. Osim što joj je prijetio, i pljunuo je na nju, pa je zbog svega navedenog prvo prijavljen, a zatim i pritvoren zbog prijetnje. Sutkinja istrage zagrebačkog Županijskog suda odredila mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Sve se odigralo 28. rujna oko 13.30 kada se Gubić, prema prethodnom dogovoru, našao s Emom Branicom, novinarkom koja je za emisiju Provjereno istraživala navode ljudi koji su Gubića prijavili zbog prijevare. On se katkada oblači i predstavlja kao žena, konkretnije kao Ivana Zdravka Josipa Radoš, a  tim se identitetom koristio kako bi varao ljude starije dobi te im otimao  novac.

Više postupaka zbog prijevara i imovinskih delikata 

Protiv njega se vodi više postupaka zbog prijevara i imovinskih delikata, a i on sam vodi više postupaka zbog različitih stvari. Kada dolazi na sudske rasprave katkada je odjeven i predstavlja se kao žena, a pokatkad tvrdi da je muškarac. Tako je bilo i prije nekoliko mjeseci kada je pohodio zagrebački Županijski sud tijekom suđenja muškarcu za kojeg je Gubić tvrdio da ga je seksualno napastovao. 

Gubić je tada tvrdio da je bio na operaciji promjene spola, no medicinsku dokumentaciju kojom bi to dokazao, sudu nije dostavio, iako je to opetovano od njega traženo.

> > Razotkriveni prevarant prijetio novinarki: 'Završit ćeš kao Pukanić'

Komentara 6

LU
LudiAlen
15:21 30.09.2016.

Nakaradno i bolesno....a sve je više takvih :(

HI
hiromant
13:50 01.10.2016.

Gospodo novinari zašto se sramite napisati da je dotični - dotična Rom, isto tako sramite se napisati da je pred koji mjesec na zagrebačkoj periferiji Rom aktivirao bombu pred dječjim vrtićem ! Čemu se sramite istine gospodo novinari ? Veritas vincit !

DU
Deleted user
12:35 01.10.2016.

Zašto je za intervenciju trebalo toliko dugo čekati? I tko će sada, ako uopće, za to kašnjenje odgovarati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije