Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podignuta optužnica

Policajac u zločinačkoj skupini optuženoj za krijumčarenje droge

policija
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
19.05.2015.
u 23:23

USKOK je protiv šest osoba podigao optužnicu za zločinačko udruživanje zbog kontinuirane nabave i krijumčarenje kokaina i najmanje 84 kg marihuane

Protiv šestero hrvatskih državljana USKOK je pred Županijskim sudom u Splitu podigao optužnicu za zločinačko udruživanje zbog kontinuirane nabave i krijumčarenje kokaina i najmanje 84 kg marihuane iz BiH u Hrvatsku gdje su drugu preprodavali.

Jedan od njih je policijski službenik iz Ljubuškog, nastanjen u Pločama, koji je do lipnja prošle godine, kada je uhićen, radio na graničnom prijelazu Metković. Uhićeni su u zajedničkoj akciji hrvatske, bosansko-hercegovačke i crnogorske policije.

>> Uhićena petorka iznudom i kamatarenjem zaradila 4 milijuna kuna

Komentara 2

DP
Dule Pacoov
23:44 19.05.2015.

Veseli neki policajci u RH?!?

VK
vk52
20:24 20.05.2015.

Ja sam uvijek tvrdio da su policajci u najvise slucajeva najveci lopovi i krsioci zakona(cast iznimkama).Oni misle ja sam zakon i meni se ne moze nista dogoditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije