Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija istražuje

Djevojka tvrdi: Ubacili su nam drogu u piće

piće
Foto: DPA/PIXSELL
26.03.2014.
u 16:30

U policiji nam nisu potvrdili informaciju o pet navodno drogiranih djevojaka. Kako doznajemo, policajci su u redovitoj ophodnji te noći zatekli djevojku kojoj je pozlilo

Pet djevojaka navodno je završilo u Hitnoj pomoći nakon subotnjeg izlaska u jedan noćni klub u Osijeku. Informacija je to s lokalnog portala, kojem se, kako pišu, javila 19-godišnjakinja. Djevojci je, navodi se, pozlilo kada je popila votku-juice. Netko im je, ustvrdila je, “ubacio nešto u piće”. Da su i druge djevojke slično prošle, doznala je, rekla je, od policije.

U policiji nam nisu potvrdili informaciju o pet navodno drogiranih djevojaka. Kako doznajemo, policajci su u redovitoj ophodnji te noći zatekli djevojku kojoj je pozlilo. Obavijestili su Hitnu pomoć, a nikakve im detalje nije povjerila. Sve se zbilo na javnom mjestu pa su to bili dužni evidentirati u svojim izvješćima. Nakon što se u javnosti pojavila priča o ubačenoj drogi, izvidjet će o čemu je riječ i vidjeti ima li temelja za njihovo postupanje. Inače, kako bi se utvrdila prisutnost opijata, potrebno je napraviti analizu krvi. 

>> Umjesto alkohola, Hrvati piju apaurine i leksaurine

>> Iza mladenačkog pijenja stoje neodgovorni roditelji

Komentara 12

FR
frodododo
17:02 26.03.2014.

"Sine pazi da ti netko ne ubaci joint u cugu"

Avatar __MAX__
__MAX__
18:42 26.03.2014.

Droga se ubacivala u pice od kako znam za sebe. Prije su bile Spanske Musice a sada su to Rohypnol, GHB i Ketamine. Popularno se zovu klubske droge i obicno ih koriste kako bi prisilili djevojke na SEX. Pod uticajem ovih opijata tijelo i mozak ne funkcioniraju dobro te je veoma lako uhvatiti djevojku pod ruku i odvesti u nepoznato. Savjetovao bih svim djevojkama oprez i da se ne odvajaju od pica, a ako to moraju onda neka ga i iskape i nikako ga ostavljati u drustvu neznanca.

IN
intersingi
17:48 26.03.2014.

Pa dobro gdje su ti kafici koji ubacivaju drogu u pice?? Molim za info...hehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije