Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WANDERLEI SILVA:

Ostavština Andersona Silve nikad neće biti uništena, moramo mu zahvaliti

'OAKLAND, CA - AUGUST 06:  (L-R) UFC Middleweight Champion Anderson Silva refuses to face off with opponent Chael Sonnen at the UFC 117 weigh-in at Oracle Arena on August 6, 2010 in Oakland, Californi
'Josh Hedges/Zuffa LLC'
23.02.2015.
u 22:55

- Anderson je naš moderni Bruce Lee. Moramo razumjeti da svaki genije ima svoju ludu stranu - rekao je Wand u obranu sunarodnjaka.

U pamćenju MMA fanova će 3. veljače zauvijek ostati označen kao "crni petak" mješovitih borilačkih vještina. Na taj dan je otkriveno kako je Anderson Silva bio pozitivan na Drostanolone i Androstane, dvije supstance koje se nalaze na WADA-inoj listi zabranjenih supstanci. Brazilska legenda, Wanderlei Silva, je stao u obranu svog sunarodnjaka objasnivši kako Andersonov pad na doping testu ne može naštetiti ugledu jednog od najboljih boraca svih vremena, piše FightSite.

Mnogi borci su javno iskazali razočaranje zbog Silvinog uzimanja steroida, ali Wanderlei je stao u njegovu obranu.

- Moramo razumjeti da njegova ostavština nikad neće biti uništena. Ona je nedodirljiva. Anderson je naš moderni Bruce Lee. Moramo razumjeti da svaki genije ima svoju ludu stranu, a ovo je njegova luda strana - rekao je Wanderlei i nastavio:

- Nekima će ovo biti dovoljno, nekima ne, ali ovo je njegova genijalnost i to moramo prepoznati. Ne smijemo preispitivati njegov talent, bez obzira na sve. Svi smo ga vidjeli sa svojim očima.

Wand je nakon toga čestitao Silvi i rekao zašto ga svi MMA borci trebaju poštovati.

- Čestitam ti na svemu što si postigao. U cijelom svijetu si podigao MMA na jednu veću razinu. Napravio si ono što je sad MMA u Brazilu. Svi mi MMA borci ti moramo zahvaliti na tvojoj brilijantnosti i zbog puta koji si razgazio kako bi svi borci imali bolji status.

>> Anderson Silva pao i na trećem doping testu zbog steroida i lijekova protiv tjeskobe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije