Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENA NAJAVA

Igor Pokrajac i Cro Copov 'krvnik' na UFC spektaklu u Zagrebu!

30.10.2013., Zagreb - Teretana Core Gym, borac Igor Pokrajac.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL
28.01.2016.
u 12:34

Cijene ulaznica još nisu poznate, bit će objavljene 12. veljače i trebale bi biti prilagođene ekonomskoj situaciji u Hrvatskoj.

Hrvatski sportaš Igor Pokrajac je službeno najavljen među prvom grupom boraca koji će se natjecati na iščekivanom eventu UFC FIGHT NIGHT® ZAGREB, piše Fight Site.

Ulaznice za debi event, koji će se održati u Hrvatskoj u nedjelju 10. travnja u Zagrebačkoj Areni, idu u generalnu prodaju u petak, 12. veljače. S obzirom na rastući europski interes za UFC evente predviđa se brza rasprodaja ulaznica.

Lokalna MMA zvijezda Pokrajac (25-12, 1NC; Zagreb, Hrvatska) se vraća u oktoron u travnju kada se suočava sa Poljakom Janom Blachowiczem (18-5; Poznan, Poljska) u meču poluteške kategorije. Pokrajac je poznat po ekspresnom završavanju borbi te će ovim mečem pokušati demonstrirati isto i protiv Blachowicza pred domaćom publikom.

“Ponosan sam na priliku da se borim pred sunarodnjacima”,  komentirao je Pokrajac.

"Arena će biti puna i  poznavajući Hrvatsku publiku znam da će biti glasno i prava stadionska atmosfera! Donosim dobru borbu i šou za navijače."

Danas su isto tako  najavljeni, tekšaši Gabriel Gonzaga (17-10; Ludlow, Massachusetts, SAD) i Ruslan Magomedov (14-1; borac iz Republike Dagestan, Rusija) će se suočiti u Zagrebačkoj Areni, gdje se Brazilac nada zaustaviti Rusevu devetu pobjedu po redu.

Nakon spektakularnog debija na UFC FIGHT NIGHT: DOS ANJOS VS. COWBOY 2 u prosincu, francuski tekšaš Francis Ngannou (6-1; Pariz, Francuska) će dočekati Srbina Bojana Mihajiovića (10-3; Novi Sad, Srbija) u Octagonu 10. travnja. S obzirom da niti jedna njegova borba nije došla do zadnje runde, Ngannou će biti željan da doda i Zagreb listi brzih završetaka.

Neporaženi Danac Nicholas Dalby (14-0-1); Copenhagen, Danska) gleda da doda još jednu pobjedu u nizu, u borbi protiv Poljaka Bartosz Fabinksi (13-2; Varšava, Poljska) u uzbudljivom meču između dva europska borca srednje kategorije.

Cijene ulaznica još nisu poznate, bit će objavljene 12. veljače i trebale bi biti prilagođene ekonomskoj situaciji u Hrvatskoj.

UFC FN Zagreb:

Igor Pokrajac (CRO) vs. Jan Blachowicz (POL)
Gabriel Gonzaga (BRA) vs. Ruslan Magomedov (RUS)
Nicolas Dalby (DEN) vs. Bartosz Fabinski (POL)
Bojan Mihalović (SER) vs. Francis Ngannou (FRA)

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na Fight Site

>> Stipe Miočić u borbi za UFC titulu ekskluzivno na Fight Channelu!

>> Gonzaga se bori na UFC-u u Zagrebu?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije