Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakerski napad?

Facebook nakon dva sata ponovno dostupan europskim korisnicima

'A Facebook logo is displayed on a Kodak photo kiosk during the 2012 International Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, January 11, 2012. The Internet-enabled kiosk also lets you prin
'STEVE MARCUS'
07.03.2012.
u 09:15

Javile su se teorije kako je za "rušenje" Facebooka odgovorna hakerska skupina Anonymous u znak bunta protiv jučerašnjeg uhićenja glavnog čovjeka hakerske skupine LulzSec

Facebook korisnici iz Francuske, Irske, Rumunjske, Velike Britanije, Grčke, Egipta, Njemačke, Nizozemske, s Kosova, pa i dio facebookovaca iz Hrvatske, ponovno mogu pristupiti najpopularnijoj društvenoj mreži, javlja portal Zimo.

Iako se još uvijek ne zna razlog današnje nemogućnosti pristupa društvenoj mreži, već su se javile teorije kako je za "rušenje" Facebooka odgovorna hakerska skupina Anonymous i to kao znak bunta protiv jučerašnjeg uhićenja glavnog čovjeka hakerske skupine LulzSec.

Dostupnost društvenoj mreži bila je onemogućena dva sata,  između 7 i 9 sati.

Komentara 9

KR
kreont
09:35 07.03.2012.

Hvala Bogu. Tako i treba, zašto bi masoni skupljali podatke o nama i našim prijateljima.

TA
tapiros
09:40 07.03.2012.

Na žalost kod mene radi :(.

Avatar krlle
krlle
12:30 07.03.2012.

Chuck Norris je kriv za to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije