Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacija

U hotelsku sobu uskoro ćemo ulaziti pametnim telefonom?

recepcija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
27.01.2014.
u 11:37

Gosti će virtualni ključ primiti po preuzimanju aplikacije, a sobu će otključati dodirom na zaslon mobitela

Gosti hotela Aloft na Manhattanu uskoro će moći učiniti ono što mnogi lanci hotela već godinama žele ponuditi svojim gostima: proći pokraj recepcije i u svoju sobu ući koristeći pametni telefon, javlja Wall Street Journal.

Gosti će virtualni ključ primiti po preuzimanju aplikacije, a sobu će otključati dodirom na zaslon mobitela. Lanac hotela Starwood kojem pripada i Aloft, tvrdi kako će aplikaciju moći korisnici iPhone 4s i novijih modela te korisnici telefona koji koristi Android 4.3 ili noviju verziju.

Iz kompanije poručuju kako je riječ o jednoj od najvećih tehnoloških promjena u industriji nakon bežičnog interneta.

 - Vjerujemo kako će ovo postati novi standard kad je riječ o načinu prijavljivanja i ulaska u hotel. U početku će to biti novost, no uvjereni smo kako će vrlo brzo postati neophodno za uspješno upravljanje hotelom, kaže Frits van Paasschen, izvršni direktor Starwooda.

>> Ruše Bandićev kontroverzni natječaj za bežični internet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije