Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Chang Dong-hoon

Samsungov šef dizajna odstupio nakon kritika na račun Galaxyja S5

Samsung Galaxy S5
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.05.2014.
u 15:32

Naslijedit će ga potpredsjednik odjela Lee Min-hyouk

Nakon kritika na račun pametnog telefona Galaxy S5 odstupio je Samsungov šef dizajna za mobilne uređaje Chang Dong-hoon, prenosi Cnet. Naslijedit će ga potpredsjednik odjela za dizajn mobilnih uređaja Lee Min-hyouk.

Južnokorejska tvrtka priopćila je kako će ova promjena Changu omogućiti da se usredotoči na ulogu čelnika ekipe koja je odgovorna za dugoročnu strategiju dizajna u svim odjelima Samsung Electronicsa, uključujući i onaj mobilnih uređaja.

Četrdesetdvogodišnji Lee jedan je od Samsungovih najmlađih direktora na višim pozicijama, a počeo je kao dizajner automobila u Samsungovom neuspjelom joint ventureu s Renaultom devedesetih. No, iako je Galaxy S5 doživio kritike, između ostalog zbog uporabe plastike, pogotovo u usporedbi s konkurentskim iPhoneom, čini se da Leejevo promaknuće ne odražava nezadovoljstvo Samsungovih šefova jer je Lee igrao ključnu ulogu u dizajnu serije Galaxy.

>> Samsung: Galaxy S5 prodavat će se bolje od prošlog modela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije