Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GALAXY NOTE 7

Samsung: Sigurni smo da je u zamjenskim uređajima problem baterije otklonjen

Samsung Galaxy Note 7
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.09.2016.
u 11:31

U Samsungu ističu da je broj prijavljenih incidenata vrlo mali te da im je sigurnost korisnika apsolutni prioritet

Samsung je početkom ovog mjeseca, kao mjeru opreza, obustavio prodaju smartphonea Galaxy Note 7 uređaja i pokrenuo program razmjene nakon nekoliko slučajeva eksplozije.

U Samsungu ističu da je broj prijavljenih incidenata vrlo mali te da im je sigurnost korisnika apsolutni prioritet, a naglašavaju kako rade na tome da od sljedećeg ponedjeljka, 19. rujna 2016., korisnici mogu svoj postojeći uređaj zamijeniti novim.

Poslali smo izravne poruke na sve uređaje Note 7 koji su aktivirani u Europi, moleći korisnike da ugase svoje uređaje te da ih dostave na mjesto kupnje u što skorije vrijeme. U stalnoj smo komunikaciji s korisnicima kako bi bili u potpunosti informirani o najnovijim informacijama - navodi Samsung.

U južnokorejskoj kompaniji ističu i da surađuju sa svim relevantnim regulatornim tijelima i institucijama diljem Europe te neprekidno rade s dobavljačima kako bi osigurali najvišu kvalitetu proizvodnje i provjeru kvalitete proizvoda.

- Na temelju provedene detaljne istrage, sigurni smo da je u zamjenskim uređajima, koji će uskoro stići u Europu, problem neispravne baterije u potpunosti otklonjenSvi novi uređaji Note 7 će biti označeni crnim kvadratom na pakiranju, što će biti jasan znak da je uređaj dio nove pošiljke, kako bi korisnici bili sigurni da im je isporučena najnovija tehnologija - navodi Samsung.

>> Note 7 i dalje uteg za Samsung, Apple rekordno prodaje iPhone 7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije