Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI?

'Popravljeni' Samsung Galaxy Note 7 zapalio se u zrakoplovu, putnici evakuirani

samsung
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
06.10.2016.
u 13:21

Brian Green rekao je kako je uređaj ugasio i stavio ga u džep kada se počeo dimiti

"Popravljeni" smartphone Samsung Galaxy Note 7 navodno se zapalio u zrakoplovu u SAD-u, zbog čega je došlo do evakuacije, prenosi BBC.

Aviokompanija Southwest Airlines potvrdila je da je jedan od njihovih zrakoplova u srijedu bio evakuiran prije polijetanja iz Baltimorea u Louisville. 

– Klijent je prijavio da iz elektroničkog uređaja izlazi dim. Svi korisnici i posada sigurno su napustili zrakoplov kroz glavna vrata – rekli su iz Southwesta za BBC.

Samsung je priopćio da surađuju s vlastima i aviokompanijom da utvrde uzrok.

– Nakon pregleda uređaja imat ćemo više informacija – priopćili su.

Podsjetimo, Samsung je masovno povlačio Note 7 nakon više slučajeva eksplozija baterija. Južnokorejska kompanija objavila je u međuvremenu da je problem utvrđen i riješen te da su popravljeni uređaji sigurni.

Brian Green, vlasnik uređaja koji se zapalio u zrakoplovu, rekao je za Verge da je smartphone kupio 21. rujna te da je bio označen kao zamjenski. Ugasio je uređaj i stavio ga u džep, a tada se počeo dimiti. Bacio ga je na pod, a uređaj je progorio tepih. Green je rekao da je smartphone bio na oko 80 posto baterije te da je sve vrijeme koristio samo bežično punjenje.

>> Samsung će smanjiti kapacitet baterija u Noteu 7 na 60 posto

Komentara 3

OR
orao10
20:55 09.10.2016.

Sad ce opet bre Srbi reci da je to neka urota

MA
maliAnte
08:21 07.10.2016.

Informacija bi trebala biti prvenstveno točna pa onda nakon tog novinar može iznesti i svoje stajalište. Kako je mogao kupiti preplavljeni Note 7 21.09. kada su ih pustili tek prošli tjedan u opticaj u južnoj Koreji.

FR
fred70
11:33 09.10.2016.

Lako moguće da je sve to opet samo politika Amerike, jer je Samsung postao opet prejak, a IPhone gubi udjele na tržištu. Najlakši način to opet ispraviti u svoju korist sa takvim lažnim informacijama. Već viđeno kod VWa, koji je radio greške, ali je samo jedan od puno njih koji su imali još puno lošije CO2 vrijednosti, šta je dokazano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije