Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOCLICK

Peugeot je sa 308-icom napravio pravu malu revoluciju

Peugeot 308
Foto: Autoclick
1/4
13.07.2015.
u 10:02

Ovaj automobil je, otkad je ugledao tržište, nanizao čitav niz nagrada tako da je proizvođač ponudio još više uz ovaj automobil

Peugeot je ponudio specijalnu limitiranu verziju svoje popularne 308-ice s posebnim bogatim paketom opreme pod nazivom Style. Ovaj automobil je, otkad je ugledao tržište, nanizao čitav niz nagrada tako da je proizvođač ponudio još više uz ovaj automobil.

Poznat po svojim inovacijama Peugeot je napravio pravu malu revoluciju rješenja upravljačkih komandi na centralnoj ploči, koja, iskreno, nije svima sjela.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u priloženom videu.

 

>> Francuski kompakt smirenijeg stila i izbrušenih voznih osobina

>> Obnovljeni Peugeot 208 upravo stigao na hrvatsko tržište

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije