Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠTENI U PRODAJU

Novi iPhonei stigli u Rusiju: 'Jedva čekam da se savija u mojim hlačama'

iPhone
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.09.2014.
u 17:40

Čini se da "bendgate" nije dirnuo ruske kupce

Nove modele Appleova iPhonea, 6 i 6 Plus, u od ponoći je moguće kupiti i u trgovinama diljem Rusije, prenosi Reuters. Kupci su se počeli okupljati dva sata prije početka prodaje, no velikih redova ipak nije bilo.

Novi iPhonei, koji se od prethodnih generacija razlikuju prvenstveno većim ekranima, već su se našli na udaru kritika nekih korisnika koji tvrde da su im se uređaji savinuli u džepu. Iz Applea odgovaraju da su njihovi uređaji vrlo čvrsti te da je samo devet korisnika poslalo pritužbe. Čini se da "bendgate", kako je prozvana afera sa savijenim iPhoneima, nije dirnuo ruske kupce.

– Jedva čekam da se savija u mojim hlačama. Sutra će dobiti ergonomski oblik – rekao je Artemij, dodajući da je to samo stvar te da će uskoro doći i iPhone 7.

Drugi kupac, Ilja, rekao je da je iPhone jako teško savinuti.

– Ako ga stavite u stražnji džep i sjednete na njega, da, vjerojatno će se savinuti, ali neću to namjerno raditi – rekao je Ilja.

>> Otključani iPhone 6 u Hrvatskoj je više nego dvostruko skuplji nego u SAD-u

Komentara 5

Avatar jigaboo
jigaboo
18:00 26.09.2014.

pa dobro, jesu li sankcije rusiji ili nisu, kako apple moze trgovat sa rusijom ili to samo vazi za podguzne muhe ala 'rvacka I slicni. hrvati ni naracine ne smiju u rusiju izvaziti a amerikanci izvoze iphone, ahaaaaaaaaa

HR
HRVATSKA89
18:35 26.09.2014.

a vidi na ruskim blagajnama samo kesh a kod nas i na zapadu bijedna martica na24rate pa ti prati trendove veliki dio nasih kupaca ne otplati predhodnu mob a vec se zaduzi na drugome

Avatar jigaboo
jigaboo
19:15 26.09.2014.

pa zar nisu ovi rusi siromasni I bijedni. ovo mora da je neka lazna slika mora biti da je slikano u hrvatskoj to jest drugoj svicarskoj kakva rusii I ta bijeda ajde ne lazite ljude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije