Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA ŠKOLA

Casio najavio pametni sat po cijeni od oko 400 dolara

Casio
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
03.07.2015.
u 14:11

Novi predsjednik kompanije Kazuhiro Kashio rekao je da će cijena biti pristupačna, u rangu jeftinijih verzija Appleova Watcha

Casio planira ulazak na tržište pametnih satova četiri desetljeća nakon predstavljanja svog prvog digitalnog ručnog sata, prenosi The Wall Street Journal. Iz Casija poručuju kako će njihov proizvod biti sat koji pokušava biti pametan, a ne pametni uređaj koji je također sat.

Casio je u prošlosti bio poznat po digitalnim satovima s raznim dodatnim ugrađenim funkcijama poput kalkulatora, rokovnika i pulsmetra. Nadaju se da će im ta ekspertiza pomoći u izradi pametnog sata koji će konkurirati već etabliranim proizvodima Samsunga, LG-ja, Applea...

Novi predsjednik kompanije Kazuhiro Kashio rekao je da će cijena biti pristupačna, u rangu jeftinijih verzija Appleova Watcha - oko 400 dolara. Sat će biti predstavljen u Japanu i SAD-u do kraja ožujka.

>> Hangar 18 prodao tisuću komada prvog hrvatskog pametnog sata

>> Unatoč prvim kritikama, nema straha za Appleov sat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije