Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup Moslavine

Oktanski dani Kutine!

Kup Moslavine
PR FOTO
24.05.2016.
u 15:58

Sigurno u prometu - Mini Kup Moslavine !

Automobilizam se vraća u Moslavinu drugim po redu Kupom Moslavine. Ove godine će se atraktivno voziti kroz sam centar Kutine kako bi se gledateljima pružilo maksimalno od utrke.

Novost je Mini Kup Moslavine, jedinstveno natjecanje u vožnji kartinga, za djecu osnovnih škola moslavačkog kraja. Djeca osnovnih škola sa područja Kutine sudjelovati će i na edukativnom treningu o sigurnosti i ponašanju u prometu. Potaknuti nedavnim slučajem stradanja djevojčice Eme želja je grada da se svijest o (ne)sigurnosti djece u prometu podigne na najvišu razinu.

Mini Kup Moslavine držati će se 05. Lipnja u centru Kutine gdje će timovi osnovnih škola odmjeriti snage među sobom te će najbrži osnovnoškolci ponijeti titulu šampiona Moslavine. Mini Kup Moslavine održava se u sklopu priredbe OKTANSKI DANI KUTINE u kojoj će se održati i automobilističko slalom natjecanje za prvenstvo Hrvatske, te manji auto show. Uz popratne aktivnosti poput akrobatskih vožnji motora, testne vožnje najnovijih modela automobila, auto-moto zabava u Kutini je zajamčena. Ulaz je besplatan, a bogata ugostiteljska ponuda će doprinijeti odličnoj cjelodnevnoj zabavi.

Foto: PR FOTO

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije