Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje šampanjcem

Hamilton se brani nakon što je poprskao hostesu u lice: Bio sam jako uzbuđen

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/Pixsell
16.04.2015.
u 17:30

– Sve je to dio zabave. Nikad ne bih nekog na taj način osramotio ili ga omalovažio – tvrdi Britanac.

Dvostruki prvak Lewis Hamilton doživio je velike kritike nakon pobjede na VN Kine. On je, naime, tijekom proslave pobjede šampanjcem poprskao po licu 22-godišnju hostesu Liu Siying.

No, Britanac u tome ne vidi neki problem. Kaže da je to uobičajeno za sport kojim se bavi.

– Nisam mnogo čitao o tom događaju, tako da mi kritike nisu zasjenile sjajni tjedan. Bio je to odličan vikend, a moj potez dogodio se zbog velikog uzbuđenja. Znate, ovo je Formula 1. Ona je vrhunac automoto sporta, a ja sam svojoj momčadi donio pobjedu. Bio sam zaista jako uzbuđen – pravdao se Hamilton.

A čak je i hostesa Liu, inače studentica na studiju vizualnih umjetnosti, stala na Britančevu stranu kazavši kako je sve preuveličano.

– Sve je trajalo sekundu ili dvije i nisam mnogo razmišljala o tome. Mislim da su strani mediji više pažnje posvetili ovome od onih domaćih. Samo su mi kazali da stojim na pobjedničkom postolju, a ja sam to i napravila – rekla je 22-godišnjakinja kineskim medijima.

Špricanje šampanjcem uobičajen je način proslave pobjede u Formuli 1. Potvrdio je to i Hamilton.

– Sve je to dio zabave. Nikad ne bih nekog na taj način osramotio ili ga omalovažio. Drago mi je što mi hostese nisu zamjerile – zaključio je vodeći vozač nakon tri utrke.

>>Lewis Hamilton slavio u Kini, momčadski kolega Rosberg je drugi

Komentara 9

MA
Majur
18:00 16.04.2015.

..... pošpricao je hostesu u lice..nit prva nit zadnja....

DU
Deleted user
19:58 16.04.2015.

Uz onakvu mladu, zgodnu Kineskinju i ja bi bio uzbudjen !!!

MA
Majur
21:48 16.04.2015.

Haha...4 sata stajalo u naslovu " Hamilton pošpricao hostesu u lice" da bi na nečiju intervenciju zamijenili "pošpricao" sa "poprskao".....valjda su babe ili rode protestirale,e moji sportski novinari....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije