Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dodge u problemima

Zaustavljena proizvodnja Vipera

SRT Viper GTS
Foto: Youtube
17.07.2014.
u 14:10

Kad se proizvodna traka opet pokrene, Viper će se proizvoditi po ranijim količinskim planovima.

Dodge je objavio da zbog male potražnje opet zaustavlja proizvodnju modela SRT Viper. Nova objava uslijedila je svega nekoliko dana nakon što je proizvodnja pokrenuta. Prije toga proizvodnja ovog automobila bila je obustavljena na gotovo dva mjeseca.

Kad se proizvodna traka opet pokrene, Viper će se proizvoditi po ranijim količinskim planovima. Smanjivanja obujma proizvodnje ne bi trebalo biti. Viper modelske godine 2015. prodavat će se opet s oznakom Dodge, jer proizvođač vjeruje da ce na to kupci bolje reagirati.

>> Nakon godinu i pol mirovanja zmija opet grize

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije