Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hanžekov memorijal

Dolazi Brittney Reese koja ne zna što su srebro i bronca

Brittney Reese
Michael Kappeler/DPA/Pixsell
22.08.2014.
u 21:00

U privatnom životu Brittney se ističe i humanitarnim radom. Tako je, primjerice, 2011. na Dan zahvalnosti kupila sto purica i podijelila ih beskućnicima u Mississippiju.

Nakon Ivane Španović i Darije Klišine, svoj dolazak i nastup u dalju na Hanžekovu memorijalu potvrdila je i Amerikanka Brittney Reese, trostruka uzastopna svjetska prvakinja. Osobni rekord na otvorenome joj je 7,25 metara, a na listi svih vremena ženskog dalja na 13. je mjestu.

Od 2009. do 2014. nastupila je na šest velikih natjecanja (OI, tri SP-a na otvorenom i dva SP-a u dvorani) te osvojila svih šest zlata.

U privatnom životu Brittney se ističe i humanitarnim radom. Tako je, primjerice, 2011. na Dan zahvalnosti kupila sto purica i podijelila ih beskućnicima u Mississippiju.

>> Bandić najavio: 'Stotku' na Hanžeku trčat će i Asafa Powell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije